Güvenlik

Günümüzün en önemli ihtiyacı güvenlik

Croci + Elero'nun birlikte katkılarıya oluşturulan sistemler, güvenlik konusuna önem veren tüketicilerin bu ihtiyaclarını titizlikle karşılamaktadır.

Croci'nin Top Security - Yüksek Güvenlik Serisi çelik ve/veya alüminyumdan imal edilmiş yüksek yoğunluklu panjur ve sarmal kapı profilleri kendi sınıfında üstün bir ürün niteliği taşımaktadır. 

Elero ev otomasyon sistemlerinin ise tek bir düğmeye basarak evin tüm giriş ve çıkışlarını kontrol altında tutabilme ve bu işlemi çok kısa bir süre içerisinde tamamlayabilmeyi sağlayan merkezi kontrol birimleri, Croci'nin yüksek güvenlik serisi profillerinin gücünü tamamlamaktadır.

Diğer taraftan Elero'nun geliştirdiği Presence Simulation - Varlık Simülasyonu Sistemi ise evde kimse olmamasına rağmen, evde sanki birileri varmış gibi panjurları programlanan saatte açıp kapatma vb. işlemlerle hırsızlığı büyük ölçüde caydırıcı bir önlem niteliği taşımaktadır.

Croci ürünleri fizik güçleri ile, Elero ürünleri ise programlanma yetenekleri ile mükemmel bir güvenlik ekibi oluşturularak günümüzün en önemli sorunlarından birisi olan eve zorla girme teşebbüslerini en aza indirmektedir.